Inici
dv., 17/03/2017 - 12:49
Joan_Torres

Holanda i Flandes en bici i vaixell

Índex de continguts
    La ruta de holanda y flandes en bici

    La ruta d'Holanda i Flandes en bici i vaixell és el recorregut perfecte per conèixer els dos països en un sol viatge. Combina esport i turisme durant les teves millors vacances amb bicicleta. El ciclisme i el creuer es sumen per descobrir les zones més boniques d'Holanda i Flandes. La ruta en bici i vaixell et permet descobrir pedalant per ciutats com Amsterdam, Anvers, Gant i Bruges.

    Aquest itinerari permet viatjar en creuer de forma còmoda i passejar des dels Països Baixos fins als paisatges holandesos. Pedalar al teu ritme et dóna llibertat per gaudir del destí i del territori amb els amics, en família o de forma individual. L'allotjament en el vaixell és el sistema perfecte per a unes vacances de cicloturisme diferents. Descobreix amb bicicleta la ciutat de Bruges, la perla de Flandes, admira l'art a la ciutat natal de Rubens, Anvers, i no deixis de visitar a fons la capital holandesa, Amsterdam. A la ruta per Holanda i Flandes en bici i vaixell no has de transportar l'equipatge cada dia, ja que al vaixell podràs disposar de la teva pròpia cabina.

    En aquest tour amb bicicleta es pot gaudir de la gastronomia típica holandesa amb la degustació de formatges del país en una veritable granja autòctona, i visitar els 19 molins de vent de Kinderdijk.

    Holanda y Flandes en bici y barco

    Les vistes des del vaixell del riu Vecht són impressionants. El nivell de la ruta és fàcil i planer amb carrils bici senyalitzats per a tots els passatgers, incloent famílies amb nens.

    Holanda i Flandes en bici i vaixell

    Holanda és un país amb una llarga tradició cicloturista. No hi ha més que veure la gran quantitat de bicicletes que recorren les principals ciutats d'aquest país per adonar-se'n. Per aquest motiu és una de les millors opcions per a aquest tipus de viatge.

    El mateix passa amb Flandes. A més, tots dos tenen una geografia sense grans desnivells, pel que poden condensar una gran quantitat de rutes en bicicleta per terrenys plans. Tant Holanda com Flandes són solcades per una xarxa de rius i canals, que els converteixen en una excel·lent opció per a itineraris d'aquest tipus, sense preocupar-nos per fer i desfer maletes.

    El vaixell de la ruta

    El vaixell en el qual s'allotgen els usuaris d'aquest viatge és el Fluvius, una embarcació amb capacitat per a 36 passatgers distribuïts en 19 cabines. Les dimensions aproximades de cadascuna d'elles és d'uns 10 m2, i totes elles disposen de dutxa amb WC, aire condicionat i llits baixos, de manera que no patiràs la incomoditat de dormir en lliteres. A més, per un petit suplement pots escollir una de les tres cabines de la coberta superior. A les zones comunes disposes d'un bar amb una àmplia sala, a més d'un restaurant, i d'una còmoda terrassa que dóna a l'exterior. I per descomptat, una zona en la qual poder guardar les bicicletes.  

    ⓒ Fotos Visit Flanders Westtoer www.milo-profi.com

    By Joan_Torres
    Afegeix un nou comentari
    El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
    Inicio