El blog de Viatges Alemany
dc., 01/02/2017 - 13:29
Joan_Torres

Regalar un viatge a la teva parella

Índex de continguts
    hands-437968_1920

    Si vols regalar un viatge a la teva parella, ara que s'acosta Sant Valentí, tens un ampli ventall de possibilitats. M'agradaria comentar-te algunes per si et serveixen d'idea. Encara que 14 de febrer no és una festivitat molt arrelada al nostre país, una escapada en parella pot ser una bona opció per sortir de la rutina i donar un estímul extra a la teva relació, tant al febrer com en qualsevol altre moment de l'any.

    Llegir Llista d'idees per regalar un viatge

    Idees per regalar un viatge a la teva parella

    En aquesta ocasió he preferit organitzar les diferents opcions en funció dels dies que tingueu disponibles. Així, tindríem:

    Viatges de menys de 3 dies

    globus-copia

    En aquest apartat són diverses les possibilitats: des d'un vol en globus (una experiència única que recordareu tota la vida) fins a alguna de les experiències que recullen les caixes regal com poden ser la de "Spa i massatge per a dos", "Nit romàntica amb sopar "o" Capritxos per a dos " amb més de 2.000 experiències per tot Espanya.

    Viatges de 3 dies a una setmana

    Una altra opció molt recomanable per regalar un viatge a la teva parella és contractar una escapada a alguna ciutat europea. Les més demandades són aquelles capitals especialment romàntiques. Entre totes elles sempre ens quedarà París o l'encant de passejar pels canals de Venècia.

    © Austria Publicidad, fotógrafo Volker Preusser (1)

    I, per descomptat, un viatge a la Imperial Viena, una ciutat que sedueix des de fa segles als visitants que recorren les seves avingudes tan espectaculars com la Ringstrasse.

    Viatges de més d'una setmana

    Si sou dels afortunats que podeu agafar-vos una setmana de vacances, les opcions s'amplien considerablement. Així, podries regalar un viatge a la teva parella i visitar la ciutat de Nova York amb la possibilitat de fer una parada al Carib i gaudir de les platges de la Riviera Maya, fer algun creuer per Europa, amb opcions tan diferents com navegar pel Mediterrani, pels Fiords Noruecs o, fins i tot, fer-ho per Alaska i el Canadà.

    terje-rakkenordic-life-visitnorway-com-geiranger-more-og-romsdal-072005-99-3076_1500

    I per acabar, algun dels viatges de luxe a una illa paradisíaca com podria ser un viatge a les Illes Maldives o a Bali, dos destins més increïbles per fer en parella.

    ⓒ Fotos Viatges Alemany, Joan Torres Austria Publicidad, fotógrafo: Volker Preusser Olga Govorko, Visitnorway.

    By Joan_Torres
    Afegeix un nou comentari
    El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
    Inicio