Els 10 articles més llegits al 2016

Com cada any en arribar aquestes dates a tots ens entra la necessitat de fer balanç dels dotze mesos anteriors. Igual que fa un any hem volgut repassar aquells articles que més acceptació han tingut entre els que seguiu el nostre bloc.

Els 10 articles més llegits durant 2016

1_ El concert d’Any Nou a Viena

gustavodudamel-1

La primera posició per nombre de lectors l’ha ocupat aquest any l’article que vam escriure sobre el concert d’Any Nou a Viena, un clàssic de Nadal. En ell us parlem de la persona escollida per dirigir-aquest any, Gustavo Dudamel, així com de la programació i de les diverses opcions per poder assistir a aquest esdeveniment.

2_ Què veure a Irlanda en 7 dies

cliffs-of-moher

El recorregut que us proposàvem en aquesta entrada permet fer-vos una idea del potencial turístic d’aquesta illa. Començant a Dublín segueix fins Connemara, recorrent una part de l’espectacular ruta costanera Wild Atlantic Way, segueix fins a les penínsules de Dingle i Beara per tornar de nou a la capital passant per Cork.

3_ 10 llocs per visitar abans de morir

taj-mahal

Una de les llistes que tant us agraden, segons ens heu transmès pels vostres comentaris. En ella us parlàvem d’alguns dels destins més emblemàtics del món com el Taj Mahal, la plaça de Sant Marc de Venècia o el desert de Gobi a Mongòlia entre d’altres.

4_ 10 llocs imprescindibles a Friburg de Suïssa

friburgo

La ciutat de Friburg de Suïssa ha rebut una atenció especial ja que s’està convertint en un dels destins més demandats entre els amants del país alpí.

5_ Viure a Irlanda amb nens

viure-a-irlanda-amb-nens

Aquest post descriu l’experiència familiar que vam emprendre en anar-nos a viure uns mesos a Irlanda amb els nens. Encara que per nombre de visites està en el cinquè lloc, per nombre de comentaris hauria d’estar el primer ja que són incomptables les persones que ens escriuen demanant consell per seguir els nostres passos. Ja va ser l’any passat a la llista d’articles més llegits el 2015, i repeteix en la de 2016.

6_ Llista d’idees per a regalar un viatge

regalo-720x340

Una altra article que ja apareixia en la llista dels més llegits de 2015. En ell us donàvem idees per regalar un viatge segons qui sigui el destinatari: per als avis, per a l’amic invisible, per a la parella, etc… Una manera diferent de classificar els viatges que ha tingut una acollida excel·lent.

7_ Les granges del Tirol

tiriol

Les destinacions austríaques tenen gran importància per a nosaltres, com ja sabeu. El Tirol és, a més, una de les regions preferides d’aquell país ja que permet una varietat enorme d’activitats. A més ofereix moltes opcions per a famílies amb nens.

8_ La guia definitiva dels mercats de Nadal de Zurich

zurich

Són molts els mercats de Nadal sobre els quals hem escrit. Aquest any els de Zurich han estat uns dels més llegits pels nostres seguidors.

9_ On anar de viatge de nuvis

viaje-novios-720x340

En aquest article us fèiem diverses propostes per escollir entre diferents opcions en cada un dels cinc continents.

10_ Vacances d’aventura a Suècia amb nens

la-familia-al-completo-en-la-granja-de-erik

Una altra de les nostres aventures familiars que compartim amb tots vosaltres. Una meravellosa experiència amb els nens en contacte directe amb la natura.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *