Cinc viatges en caiac

Una modalitat que cada vegada guanya més adeptes és la de fer viatges en caiac. Aquest tipus de propostes permeten apropar-se a la costa i a la naturalesa d’una manera diferent, gaudint d’ella com un privilegiat.

Hi ha diversos tipus d’aquesta embarcació, des del caiac inflable, ideal per als que necessiten un d’econòmic i per a trajectes curts, fins el caiac tancat, original dels països nòrdics. Sol ser el més utilitzat quan contractes una travessia amb una agència especialista.

Entre els molts viatges i travesses que pots trobar, he seleccionat les següents:

Els 5 millors viatges en caiac

1_ Croàcia i les illes Sibenik

Šibenik en kayak

Un recorregut pel mar Adriàtic que conjuga natura i cultura. Aquesta proposta comença i acaba a la ciutat de Skradin, un lloc de gran bellesa rodejat de muntanyes, que per si sol ja justifica el viatge. Després i durant sis dies, es navega amb el caiac per petites illes de l’arxipèlag de Šibenik, format per 249 illes de les quals només sis estan habitades.

2_ Volta a l’illa d’Eivissa

L’illa d’Eivissa és un dels llocs amb millors racons amagats, només accessibles des del mar. Aquest viatge d’uns 120 km et permetrà accedir a alguns d’ells i acampar en cales solitàries.

3_ La ruta d’Eric el Roig, a Groenlàndia

ⓒ Stacy William Head | Visit Greenland

Aquesta proposta ofereix la possibilitat de remar entre icebergs i glaceres. Una de les experiències més extraordinàries que es poden gaudir des d’un caiac, en sentir envoltat pels colors blaus del gel. Durant la travessia s’albira gran quantitat de fauna de l’àrtic com foques, guineus, aus marines, etc.

4_ Badia de Halong al Vietnam

Una zona d’aigües tranquil·les que permet practicar aquest esport a persones de qualsevol nivell. Aquest arxipèlag format per 1600 illes, és Patrimoni de la Unesco. Deixa’t portar per l’amabilitat i l’hospitalitat dels seus habitants.

5_ Delta de l’Okavango

Delta Okavango en kayak

Ja us en vaig parlar en aquesta entrada del safari pel delta de l’Okavango, un dels llocs més extraordinaris per sentir l’autèntic esperit d’Àfrica. En aquesta ocasió faig referència a aquest lloc pel seu potencial com a destinació per a recórrer-navegant en caiac, una aventura exigent, plena d’emoció.

ⓒ FOTOS GROENLANDIA

Mads Pihl | Visit Greenland
Stacy William Head | Visit Greenland

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *