Concurs Calendari d’Advent

Com cada any hem preparat el nostre Calendari d’Advent. Un concurs amb el qual podràs guanyar diversos premis. Només has de respondre a les preguntes que cada matí, entre el dia 1 i el 24 de desembre, anirem penjant en les diferents pàgines de Facebook del nostre grup: Viatges Alemany, Àustria Vacances i Suïssa Vacances. Solen ser qüestions sobre les diferents destinacions que treballem, sobre la cultura d’aquests llocs, la seva música, personatges famosos… Una manera divertida de conèixer-los més a fons.

L’Advent és una època molt propera al Nadal que convida a preparar-se per les festes. En el nostre blog us hem parlat molts cops dels Mercats d’Advent, ja que son un dels productes en els que estem especialitzats:

Tots els mercats de Nadal

Aquest any és ja la 4a edició d’aquest concurs. Any rere any ha anat creixent l’interès així com el nombre de participants.

8299223881_351bc3458f_b

Els premis es lliuraran a primers d’any, un cop celebrat el concurs el dia 30 de desembre, segons les bases del concurs, les quals les pots consultar en els següents enllaços:

Aquestes són les pàgines de Facebook que formen part del concurs

Esperem que gaudiu tant com nosaltres al organitzar-lo.

Sort a tots i Bones Festes!

6 Responses

 1. beatriz marcos ha dit:

  participando muchassssss graciasssss

 2. marta benitez lllorach ha dit:

  participo y comparto

 3. marta benitez lllorach ha dit:

  participo y comparto
  fb Martamiguelana Beni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *