Els mercats de Nadal a Àustria.

Aquesta setmana us he preparat una infografia amb les dades més importants dels mercats de Nadal a Àustria. A la nostra web pots ampliar aquesta informació.

Es el primer post que publiquem d’una sèrie de tres, en la qual també us portarem mercats de Nadal d’altres països.

L’època de Nadal és un dels millors moments per acostar-se a ciutats com Viena, Innsbruck o Salzburg, ja que al seu encant natural s’uneix la decoració nadalenca, i l’il·luminació amb què engalanen els seus carrers. Aquests esdeveniments son un autèntic espectacle visual. Per això us recomano que doneu una ullada a la nostre pàgina de Pinterest, si voleu veure com llueixen aquestes ciutats.

Actualització 2015.09.18

Ja ha passat un any des que vam publicar aquesta infografia amb les dades dels mercats de Nadal més importants d’Àustria. Donada l’excel·lent acollida que va tenir, tant per les visites al nostre bloc com a les xarxes socials, no hem volgut llevar-la, tot i que alguns com les dates o els horaris d’algunes de les activitats corresponen a l’any 2014.

Per aquest motiu ens ha semblat de més utilitat publicar un post que actualitzi i complementi a aquell article. Per això hem recollit tota la informació que hi ha disponible i us l’hem agrupat en una col·lecció de posts, als quals hem anomenat “La guia definitiva dels mercats de Nadal”. El separar-los per ciutats és pel fet que un sol article era massa extens. Així doncs durant els propers dies podreu anar consultant els següents articles, amb la informació de l’Advent de 2015.

La guia definitiva dels mercats de Nadal de Salzburg
La guia definitiva dels mercats de Nadal de Viena
La guia definitiva dels mercats de Nadal d’Innsbruck

En elles, a més de la informació rellevant per al visitant, podreu trobar també curiositats i dades històriques, com per exemple, que els mercats de Nadal de Viena van ser, en el seu origen, mercats d’intercanvi d’aliments, allà pel segle XIII, o que els de Salzburg tenen més de 500 anys d’antiguitat.

 ELS MERCATS DE NADAL A ÀUSTRIA. INFOGRAFIA.

Austria CAT

CONCLUSIÓ

Vienna, Salzburg, Innsbruck, Graz, Linz o St. Wofgang, ofereixen activitats variades per passar un Nadal diferent, cadascuna amb les seves peculiaritats. El que es segur es que Àustria ens ofereix moltes possibilitats per què aquestes festes siguin inoblidables.

Quina d’aquestes opcions es la que t’agrada més?

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *