Els mercats de Nadal a Suïssa

SWISS CITIES

Aquí teniu la tercera de les infografies sobre els mercats de Nadal. Amb aquesta sobre Suïssa tanquem la trilogia que vam iniciar amb els mercats de Nadal d’Àustria, i de Flandes, els quals són els principals mercats de Nadal d’Europa. Les ofertes són molt variades, per la qual cosa no les detallarem, podeu consultar vosaltres mateixos a la nostra pàgina web.

Des de finals de novembre fins després de Nadal moltes de les ciutats de Suïssa omplen els seus carrers de bombetes, il·luminant cada racó. Els mercats de Nadal aporten tot l’ambient festiu propi d’aquestes dates, i posen a la nostra disposició multitud d’adorns nadalencs i diferents tipus d’artesania tradicional. A més són les dates apropiades per provar les especialitats gastronòmiques que identifiquen cada zona de Suïssa. Un dels hàbits que més xoquen amb la nostra cultura mediterrània és provar el vi calent que anomenen Glühwein. No t’ho pots perdre, és deliciós. De fet ja en la anitgua Roma es prenia un vi molt similar a aquest, aromatitzat amb espècies com la canyella, el cardamom, el gingebre o el clau.

De totes les ciutats que organitzen mercats a Nadal, ens hem centrat en les sis que considerem més importants: Basilea, Berna, Ginebra, Lucerna, Montreux i Zurich.

Espero que us agradi.

ELS MERCATS DE NADAL A SUÏSSA. INFOGRAFIA.

mercats Nadal Suissa

CONCLUSIÓ.

Suïssa és un país perfecte per visitar durant l’hivern. Ajuntar el turisme tradicional amb altres tipus, com ara el de muntanya o esquí, aporten al viatger un valor afegit que no totes les destinacions poden oferir. Per això els mercats de Nadal són un motiu perfecte per anar a conèixer aquest gran país.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *