FAQS sobre la New York City Pass

La ciutat de Nova York és una de les destinacions més visitats pels turistes de tot el món, pel seu emblemàtic sky line, per l’enorme oferta de compres, espectacles i restaurants, així com per la familiaritat que tots sentim per ella, gràcies a l’ cinema.

Quan un visita Nova York pot sentir-se perdut davant l’enormitat que suposa. Per aquest motiu són molt útils algunes recomanacions bàsiques que permetin organitzar millor l’estada.

Una dels millors consells que puc donar-te si vas a viatjar a Nova York és que valors la conveniència de contractar una targeta de descomptes de Nova York, una manera de poder accedir a les visites més destacades a un preu reduït.

Hi ha dues targetes principals: La New York City Pass i la New York Pass. Existeixen moltes diferències entre ambdues, per la qual cosa no és fàcil decidir-se per una o altra. Resumint La New York City Pass té un preu fix i et permet accedir a 6 atraccions durant 9 dies, mentre que la New York Pass té un preu que varia segons els dies de validesa, permet accedir a més de 100 atraccions, a més d’experiències, tours turístics, etc.

Cada cas és diferent, de manera que el millor és que planifiquis el teu viatge, amb les visites, facis un càlcul aproximat de el cost de les entrades i valors la diferència que suposaria contractar una o altra. Ara bé, per simplificarte la vida et diré que si és la primera vegada que vas a Nova York, et plantegis contractar la New York City Pass. En aquest article ens centrarem en ella.

Què és la Nova York City Pass?

És una targeta de descompte per accedir a sis atraccions de les més famoses i emblemàtiques de la ciutat. Tu triaràs quines prefereixes d’una llista de nou. Tindràs 9 dies per poder utilitzar-la, per la qual cosa no tindràs la pressió de realitzar les visites en el menor temps possible. A més et permetrà no haver de fer cues a les taquilles, amb l’estalvi de temps que això suposa.

Què inclou la targeta?

Les visites incloses són:

  • Empire State Building
  • Museu d’Història Natural, amb l’accés a l’Planetari i la cinema IMAX inclòs
  • Observatori Top of the Rock o Museu Guggenheim (A triar un dels dos)
  • Creuer a l’Estàtua de la Llibertat i l’illa d’Ellis o Creuer Circle Line (A triar un dels dos)
  • Museu Metropolitan d’Art amb audioguia. També inclou la visita als museus Met Breuer i The Cloisters.
  • Museu de l’11-S o Museu Intrepid de la Mar, de l’Aire i de l’Espai (A triar un dels dos)

Quant val la City Pass de Nova York?

El preu d’aquesta targeta (2019) és de 132 $ dels adults. Els nens entre 6 i 17 anys paguen 108 $. Si fas el càlcul de les visites incloses i de el preu, podràs comprovar que l’estalvi és d’uns 100 $

Com puc comprar-la?

La compra la pots fer en línia. Et manaran una entrada electrònica de la qual podràs portar al teu mòbil o imprimir en paper.

Com sé si em compensarà?

La millor manera de respondre a aquesta pregunta és analitzar si aquestes visites estan entre les que tens previstes, i si disposes de suficient temps per perdre fent cues.

Quants mesos de validesa té?

Pots contractar la teva targeta New York Pass amb antelació, però amb un màxim de 6 mesos abans del teu viatge. Un cop l’hagis utilitzat hauràs de fer totes les visites en els nou dies següents.

He de fer reserves anticipades?

No són necessàries les reserves per accedir a les atraccions que inclou la New York City Pass. Tan sols esmentar que si tens interès en accedir a una hora concreta a l’Top of the Rock, per veure la postes de sol, per exemple, és millor que si reserves amb temps.

Puc visitar diverses vegades la mateixa atracció?

Les atraccions inloure en la targeta només es poden visitar una vegada, excepte l’Empire State, a el qual podràs accedir un cop de dia i una altra de nit.

N’hi han descomptes per a nens?

Com he esmentat en l’apartat de preus, els nens entre 6 i 17 anys tenen preus reduïts. Per als menors d’aquesta franja d’edat el millor és veure en cada atracció, ja que algunes ofereixen accés gratuït i unes altres no.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *