Fira de la Muntanya de Vic 2016

INFORMACIÓ ACTUALITZADA 8.11.2016

La Fira de Muntanya de Vic i del Llibre de Muntanya ja està preparada per a una nova edició. Sembla mentida que ja hagi passat un any des de l’edició anterior, la qual va tenir un èxit d’acollida excel·lent. Entre els dies 11 i 13 de novembre, al Recinte Firal del Sucre, de Vic, ens reunirem allà els amants de la muntanya i de l’esquí i de les activitats outdoor. L’horari d’obertura per aquesta nova edició de 2016 serà el següent:

Divendres de 17h a 20h
Dissabte i diumenge de 10h a 20h

Pots descarregar-te el programa amb tota la informació i activitats programades al final d’aquest article.

Cada any es consolida més aquesta fira especialitzada en productes relacionats amb les activitats de muntanyisme, amb les que es realitzen a l’aire lliure, o amb les d’esquí. Des que va començar la seva primera edició, organitzada pel Club Esquí Vic, ha anat convertint-se en un referent en el sector, arribant enguany a la seva 36ª convocatòria; tot un repte per a una fira d’aquest tipus.

Des de l’any 2013 es van unificar les dues fires, la Fira de la Muntanya i la Fira del Llibre de Muntanya, donant lloc a un esdeveniment molt més important, capaç de posar a la comarca d’Osona al mapa internacional entre els aficionats a aquest tipus d’activitats . Destaca especialment el mercat d’ocasió, en el qual tant particulars com empreses posen a disposició dels visitants el material que vulguin vendre d’esquí i d’alta muntanya, amb dues zones ben diferenciades: la de segona mà i la d’ outlet i ofertes.

Com cada any Viatges Alemany mantindrem una presència molt destacada dins d’aquesta fira, amb un estand en el qual presentarem tots els productes relacionats amb la muntanya, les vacances actives, amb els grans viatges o amb escapades per gaudir de l’esport de l’esquí. Entre les nostres propostes, aquest any destaquen les següents:

Rutes en bicicleta per tot Europa

– Escapades a les millors estacions d’esquí, amb descomptes per venda anticipada:

Esquí a Àustria
Esquí a Suïssa

– Mercats de Nadal:

Flandes
Àustria
Suïssa

L’entrada a la fira costa 2 €. Com a dada destacada volem informar-vos que a les primeres cinquanta persones que passin per les nostres oficines podran aconseguir una entrada gratuïta per accedir al recinte.

No podia faltar l’activitat del vol en globus que sense cap cost oferim als visitants de la Fira de la Muntanya de Vic. El nostre globus, un dels més fotografiats i admirats de la comarca d’Osona, permetrà contemplar la ciutat de Vic des de l’aire als que no tinguin por a les altures.

Ja us parlem en el nostre post anterior de la Fira de Muntanya de Vic  de 2014 de la història amb la qual es va gestar aquest esdeveniment, i de com la iniciativa d’un grup de persones va aconseguir donar forma a aquest projecte. Per això en aquest article ens centrarem en presentar-vos les diferents activitats que estan preparades per a aquesta nova edició.

1_ Activitats organitzades per Viatges Alemany a la Fira de la Muntanya de Vic

1.1_ Vol en globus

El globus per el cautiu de la fira de la muntanya de vic

Volar en globus és sempre una experiència emocionant, que no està a l’abast de tots. Per això aquesta és una excel·lent ocasió per poder enlairar-te en un d’ells i experimentar què se sent, en el que es coneix com a «vol captiu». La diferència fonamental respecte a un vol lliure és que el globus està fixat mitjançant cordes per facilitar el control del mateix i la seva estabilitat, a part, és clar, de la durada i l’altura que es pot aconseguir. El dia que es durà a terme aquest captiu serà el diumenge al matí entre les 10h i les 12h. El globus aerostàtic depèn de les condicions del vent per poder dur-se a terme. Per això convé ressaltar que l’activitat es durà a terme sempre que aquestes condicions siguin òptimes per a garantir la seguretat de tots els ocupants, i que l’horari és aproximat.

1.2_ Conferència-Audiovisual “Viatge a Myanmar”

Dissabte a les 17 h. Lourdes Alemany especialista en viatges de llarga distància, presentarà un dels viatges estrelles d’aquesta temporada d’hivern. Lourdes ha estat ja anteriorment en aquesta zona i és experta en les destinacions d’Àsia.

Myanmar es coneixia anteriorment com Birmània fins al 1989. Entre la gran quantitat de punts d’interès destaquen les pagodes Shwedagon Paya i Sulé, en Yangon, així com els temples de Bagan.

1.3_ Presentació Ruta en bici per Irlanda

El diumenge 13 a les 16:45 Lluís Llord ens explicarà la seva experiència per Irlanda, en la ruta per Donegal amb el nostre servei “Pedala sense maletes”.

Lluís és col·laborador habitual del nostre bloc i un expert en rutes en bici per tot el món.

2_ Altres activitats

2.1_ Activitats amb bicicleta

L’oferta és molt variada durant els dies que dura la fira: des de circuits infantils, a recorreguts de trial.

2.2_ Activitats d’aventura

Tindràs ocasió de lliscar per una tirolina, escalar la xemeneia del Sucre (amb dues vies, una per a adults i una altra per a nens), tir amb arc o una competició al rocòdrom.

Una niña en el rocódromo de la feria de la montaña de vic

2.3_ Animals

Pots donar una volta amb els més petits al circuit de ponis que s’instal·larà a la zona exterior.

2.4_ Vehicles

La fira de la Muntanya de Vic és una excel·lent ocasió per provar, a més de l’esmentat vol en globus, un buggy, un segway, o recórrer un circuit en tricicles.

3_ Programa en PDF

La millor manera de saber els preus, horaris i lloc de cada de les activitats és descarregant-te el programa complet de la fira. Pots fer-ho en aquests enllaços:

Programa general activitats
Activitats infantils
Activitats seu Collsacabra

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *