Fotos de La Portals 2015 – sortida de btt

_MG_2929

Fotos de La Portals 2015 – sortida de la pedalada en btt

Aquest dissabte, vam estar a La Portals en BTT 2015. El recorregut, dóna la volta a través dels diferents portals de la muntanya de Montserrat, sortint des de Collbató, passant per El Bruc, Monistrol de Montserrat i finalitzant a Collbató. Té 60 km de llargada i un desnivell positiu acumulat de 1600m.

Enguany es va es retre homenatge a Domingo Catalán, Campió del mon de 100 kilòmetres, i a Marta Vilajosana, primera catalana classificada als jocs olímpics de Pekín de fons en carretera.

Des d’aquí, volem compartir les fotos  de  La Portals 2015 que vam poder fer dels participants. Aquestes són de la sortida de la cursa que es va fer amb bicicleta BTT. La pedalada va començar a les 8:30h, amb una sortida controlada per tal d’evitar embussos en els punts més estrets del recorregut. Les valoracions dels corredors un cop finalitzada la cursa van ser molt positives: van poder gaudir d’un dia asolellat i d’una ruta amb paisatges únics de la muntanya de Montserrat i el seu entorn.

Vam procurar fer fotografies a tots els participants però va ser complicat com a conseqüència de la molta participació que hi va haver!, tot un èxit!

Volem felicitar a la organització per la bona labor que realitzen any rere any, convertint aquest cap de setmana de principis d’abril en tota una festa de l’esport i tot un esdeveniment de referència al territori.

Enllaç a l’àlbum de fotografies realitzades per Roger Soldevila

bici300CAT

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *