Fotos III Triatló Osona 2015 – Running

 

Guanya una escapada amb bicicleta a Flandes:

El diumenge 19 de juliol vam estar en la III edició de la Triatló d’Osona, un esdeveniment en el qual els triatletes van poder gaudir d’espais tant singulars com el Pantà de Sau, nedant entre les seves aigües i veient l’església romànica de ben a prop, pedalar per l’espai natural de les Guilleries – Savassona i córrer pel centre històric de Vic fent un recorregut urbà pels punts més emblemàtics de la ciutat.

Vídeo del recorregut urbà de running

Tot això en un dia clar i assolellat, on la calor també en va ser protagonista, però no va ser un impediment per  evitar la nombrosa participació dels atletes en aquest esdeveniment que en només 3 edicions ja és tota una referència de l’esport a la comarca d’Osona i a nivell català.

Fotografies del tram de córrer de la III Triatló d’Osona 2015

A continuació, podeu veure les fotos que vam fer des de la baixada de l’Eraime, a prop del Temple Romà de Vic, i on vam procurar captar a tots els participants per tal que puguin tenir un bon record de la cursa en el tram corresponent a córrer pels carrers de Vic.

Enllaç a

l’ÀLBUM de FOTOGRAFIES de la III TRIATLÓ d’OSONA realitzades per Roger Soldevila

Les fotografies estan en una resolució de 1000 x 1500, tot i que si algú està interessat en obtenir la seva amb més bona qualitat, es pot posar en contacte amb nosaltres a través de l’email: internet@valemany.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *