Guanya un vol en globus per a dues persones

 

Fira de Muntanya i el Llibre 2014

Viatges Alemany i InstaOsona impulsen un CONCURS D’INSTAGRAM  coincidint amb la Fira de la Muntanya i del Llibre, que es farà del 14 al 16 de novembre al recinte firal El Sucre de Vic. Tothom que vagi a la fira i pengi fotos a Instagram podrà optar a un vol amb globus per Osona per a dues persones.globus_1

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags#VAmunt14 i #instaosona, i cal seguir els perfils @v_alemany i@instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui entre el 14 i el 17 de novembre. 

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i Viatges Alemany, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin bé la temàtica de la fira, però també es tindrà en compte l’originalitat.

TROBADA DISSABTE AL MATÍ

Viatges Alemany i InstaOsona també impulsen una trobada d’instagramers en el marc de la Fira de la Muntanya. Els instagramers podran ser els primers a pujar al globus de Viatges Alemany dissabte. Els que es presentin a les 10 del matí a l’estand de l’agència gaudiran d’aquest privilegi abans que la resta de visitants.

 

Consulta les Bases del concurs Aquí

 

Compartir...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *