Guanya un vol en globus per a dues persones

 

Fira de Muntanya i el Llibre 2014

Viatges Alemany i InstaOsona impulsen un CONCURS D’INSTAGRAM  coincidint amb la Fira de la Muntanya i del Llibre, que es farà del 14 al 16 de novembre al recinte firal El Sucre de Vic. Tothom que vagi a la fira i pengi fotos a Instagram podrà optar a un vol amb globus per Osona per a dues persones.globus_1

Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags#VAmunt14 i #instaosona, i cal seguir els perfils @v_alemany i@instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui entre el 14 i el 17 de novembre. 

Un cop es tanqui el concurs, el jurat, format pels gestors d’InstaOsona i Viatges Alemany, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin bé la temàtica de la fira, però també es tindrà en compte l’originalitat.

TROBADA DISSABTE AL MATÍ

Viatges Alemany i InstaOsona també impulsen una trobada d’instagramers en el marc de la Fira de la Muntanya. Els instagramers podran ser els primers a pujar al globus de Viatges Alemany dissabte. Els que es presentin a les 10 del matí a l’estand de l’agència gaudiran d’aquest privilegi abans que la resta de visitants.

 

Consulta les Bases del concurs Aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *