Infografia dels mercats de Nadal de Viena 2016

La temporada dels mercats de Nadal de Viena 2016 començarà el proper 11 de novembre i s’allargarà fins al 26 de desembre (encara que algun mercat funciona fins a l’inici de l’any nou). Durant aquestes setmanes Viena sembla una altra ciutat, encara amb més elegància de la que mostra als visitants durant la resta de l’any. Aquells que hem anat per primera vegada a aquesta capital austríaca durant els mesos d’estiu ens quedem sorpresos pel canvi que experimenta en tornar a recórrer els seus carrers durant l’Advent.

Plaza del Ayuntamiento de Viena con los mercadillos de Navidad

Cada vegada més viatgers s’interessen per conèixer aquest espectacle vienès, fent del nostre viatge a Viena per visitar els mercats de Nadal un dels més demandats.

La música ocupa un lloc destacat durant les setmanes prèvies al Nadal, com no podia ser d’altra manera en tractar-se de Viena, la capital mundial de la música. Cors de diverses parts del planeta actuen a l’Ajuntament amb diferents estils musicals, des dels cants populars fins al gospel; les esglésies ofereixen un àmplia oferta de concerts de música clàssica, com és el cas de la catedral de Sant Esteve o a l’església de Santa Anna; els Nens Cantors, probablement el grup musical de més renom de la ciutat de Viena, ofereixen diferents actuacions a la seva sala de concerts; a més de les actuacions de diferents grups que van actuant per la ciutat, ambientant al turista que la recorre.

Per poder complementar l’article publicat l’any passat sobre els mercats d’Advent de Viena hem preparat aquesta infografia amb totes les dades actualitzades. Si cliques sobre la imatge s’obrirà la infografia i podràs desar-la. Espero que us agradi i que us sigui d’utilitat.

portada-3-cat

 

 

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *