Ja ha arribat el Mercat Medieval de Vic

El mercat medieval de Vic ha arrencat en la seva nova edició. Són molts els canvis que porta, ja que els organitzadors han sabut adaptar-se als nous temps.

Ja us hem parlat en altres articles de la trajectòria d’aquest esdeveniment, que ha sabut consolidar-se com un dels millors d’aquest tipus en el panorama català.

Llegir Tota la informació sobre el Mercat Medieval de Vic

Escena mercat medieval de Vic

 

El temps que pot portar a un visitant per gaudir del Mercat Medieval de Vic no sol anar més enllà d’una jornada. Es pot visitar fins i tot en un temps menor. Per això la visita a aquest Mercat Medieval és una excel·lent excusa per conèixer una mica més a fons una ciutat mil·lenària, capital de la comarca d’Osona, i els seus voltants.

Vic i comarca tenen un gran atractiu, amb moltes activitats a disposició del visitant. Una manera de saber com organitzar la teva visita durant aquest cap de setmana tan llarg és llegir aquest article en el qual et detallem les diferents activitats que pots fer per complementar la teva visita.

Llegir Altres activitats al voltant del Mercat Medieval de Vic

Esperem que gaudeixis de la visita. Ens encantaria que ens contessis la teva experiència durant la teva visita, el que més t’ha agradat o en què creus que té marge de millora.

Compartir...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *