El blog de Viatges Alemany
dj., 26/10/2017 - 11:00
Joan_Torres

Les 10 millors destinacions per a majors de 55 anys

Índex de continguts
    Nueva-York.jpg

    Com ja comentàvem en el nostre article "avantatges de fer-se gran", aquelles persones que ja anem tenint uns anys podem aprofitar-nos d'algunes ofertes a l'hora de viatjar. Per això us porto en aquest article una selecció de les millors destinacions per a majors de 55 anys.

    Les agències de viatge fixen molt la seva atenció en aquest públic, ja que, donat l'envelliment de la població, cada vegada som més els que entrem en aquesta franja d'edat. Hem preparat una selecció de països als quals poder viatjar amb unes condicions molt favorables per a les persones majors de 55 anys més un acompanyant, de la mà de guies experts i en allotjaments de gran qualitat. En aquest enllaç tens totes les condicions d'aquestes promocions.

    Les 10 millors destinacions per a majors de 55 anys

    Europa

    1_ Romania: un viatge a l'Edat Mitjana

    Una de les millors destinacions per majors de 55 és rumania
    Església de fusta de Maramures.

    Un dels grans desconeguts d'Europa és Romania. El país ofereix una enorme varietat d’atractius interessants els quals estan convertint Romania en una destinació emergent de gran interès per a viatgers de tota mena. Joies arquitectòniques medievals com els castells de Transsilvània, els monestirs de Bucovina o uns paisatges increïbles per entre els Carpats. Moltes de les seves ciutats són Patrimoni de la Humanitat, amb joies com Sibiu, Cluj Napoca o Sighisoara.

    2_ Sant Petersburg i Moscou


    Hermitage de Sant Petersburg.

    Les dues capitals més importants de Rússia, no només per grandària. Els seus museus alberguen algunes de les obres d'art més importants del món. Palaus com el de Peterhof, amb els seus esplèndids jardins, o les esglésies ortodoxes de Moscou, així com l'edifici del Kremlin, escenari d'alguns dels esdeveniments polítics més rellevants del segle XX.

    Amèrica

    3_ Tresors de Panamà

    Situat a Amèrica Central, Panamà, a més de l'espectacular canal que uneix l'Atlàntic amb el Pacífic, és un territori amb una naturalesa gairebé intacta, en la qual els paisatges, les seves ciutats colonials, la seva biodiversitat i les seves platges, el converteixen en una destinació perfecta pels que busquen allunyar-se de la rutina i submergir-se en un paradís tropical.

    4_ Nova York

    La ciutat de Nova York segueix mantenint-se entre les destinacions preferides per als que es plantegen fer una escapada de pocs dies. L'Estàtua de la Llibertat, Central Park, Chinatown o Brooklyn exerceixen una gran atracció entre els viatgers, tot i el pas dels anys.

    Àsia

    5_ Xina

    Wuxi, Jiangsu, Xina

    Un dels països que més interès desperten els últims anys és la República Popular de la Xina. El país més poblat del món (1.300 milions d'habitants) és també un dels més grans atractius de l'Extrem Orient. La Gran Muralla, la Ciutat Prohibida, la plaça de Tian An Men o l'impressionant mausoleu a Xian del primer emperador xinès Qin Shi Huanghi, qui es va fer enterrar al costat de 6.400 figures que representen al seu exèrcit, són alguns dels motius pels quals Xina mereix ser visitada, almenys, un cop a la vida.

    6_ Vietnam

    El continent asiàtic ofereix un dels més grans contrastos al visitant europeu. Entre les diferents opcions, no hi ha dubte que Vietnam és una de les destinacions menys saturades pel turisme, en què millor es pot percebre l'autenticitat de la seva cultura. Des de les paradetes de carrer i les pagodes de Hanoi fins a un passeig amb barca de joncs per l'extraordinària badia de Halong, passant per platges de postal com la de Lang Co. Tot el país és un gresol de sensacions i experiències.

    Àfrica

    7_ Marroc


    Merzouga, Marroc.

    Situat a poc més d'hora i mitja en avió, el Marroc és sens dubte una de les millors destinacions per a majors de 55 anys. Ofereix l'oportunitat d'endinsar-se en una cultura exòtica i molt diferent a la que estem acostumats. Una bona opció per desconnectar de les nostres rutines. Les ciutats de Fes i Marrakech , les Kasbahs del sud, Erfoud i les gorges del Todra, un escenari natural d'increïble bellesa, o les dunes del Sàhara, el desert més gran del món.

    8_ Sud-àfrica


    Parc Kruger.

    La República de Sud-àfrica mereix estar a la llista de les millors destinacions per a majors de 55 per les possibilitats que ofereix als viatgers d'aquesta franja d'edat d'endinsar-se en l'aventura dels safaris del continent africà en alguns dels millors santuraris de fauna salvatge del món.

    En llocs com el parc Kruger es poden contemplar els que es coneixen com els "Big Five": Els búfals, els rinoceronts, els lleons, els elefants i els lleopards. D'altra banda, es poden visitar la Ciutat del Cap, una de les més belles d'Àfrica per la seva situació geogràfica, i les cascades Victòria, un espectacle incomparable de la natura.

    Orient Mitjà

    9_ Jordània


    Petra, a Jordània.

    Jordània és un dels llocs que romandran en el record del visitant tota la vida, gràcies a llocs com la monumental Petra, centre de la civilització nabatea durant 500 anys. Els viatgers poden acostar-se a la forma de vida dels beduïns acampant en el paisatge lunar del desert de Wadi Rum, banyar-se a les aigües del Mar Roig (un dels millors llocs del món per veure els fons marins), o surar a les aigües d'alta concentració de sal del Mar Mort.

    10_ Emirats Àrabs


    Centre comercial Ibn Battuta Mall, Dubai.

    En l'article que vam publicar sobre Dubai i els Emirats Àrabs parlem en profunditat d'aquesta destinació i de la fascinació que exerceix en els que la visiten. Pocs llocs del món han sabut conjugar la modernitat més innovadora amb les arrels de la seva cultura tradicional.

    ⓒ FOTOS

    Familia Torres Alemany
     
    FLICKR
    By Joan_Torres
    Afegeix un nou comentari
    El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
    Inicio