Maienfeld: el poble de Heidi a Suïssa

El poble de Maienfeld, a Suïssa, s’ha posat de moda gràcies a la història de Heidi.

Viatge a Mainfield i Suïssa Oriental

Per a tots aquells que tenim certa edat el nom d’aquesta petita ens transporta a una part de la nostra infància gairebé oblidada però plena de simbolisme. Els records s’omplen del somriure alegre d’una nena òrfena dels Alps suïssos, de la seva lluita contra la injustícia i del seu interès per guanyar-se el cor d’un avi.

HEIDI

La història de Heidi va ser escrita l’any 1880 per l’escriptora suïssa Johanna Spyri, convertint-se en un dels llibres més venuts de la literatura del país helvètic.

El 26 d’agost de 2016 està previst l’estrena d’una pel·lícula sobre aquesta entranyable història. Aquí podeu veure el tràiler:

Mainfield, a Suïssa

La novel·la de Johanna Spyri està inspirada en el poblet de Maienfeld, en què tot recorda la protagonista.

Heidi

A poca distància del centre urbà de Mainfield hi ha la casa de Heidi, després d’un passeig per un camí de terra. Un cop allà podreu veure la forma de vida alpina de finals del XIX, tal com els seguidors de la sèrie japonesa l’imaginàvem. És una visita molt divertida ja que es permet jugar i tocar tots els mobles i accessoris.

HEIDI

Però si el que un desitja és gaudir de l’autèntica casa de les muntanyes en aquells prats verds inoblidables, cal fer un passeig d’unes dues hores sense cap dificultat, seguint les indicacions que hi ha per l’itinerari. L’excursió val la pena pel paisatge que no deixa de sorprendre.

 

©️ Fotos: myswitzerland.com/heidi

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *