Propostes de viatges del Pont de la Puríssima

ACTUALITZAT NOVEMBRE 2017

Els viatges del Pont de la Puríssima s’estan convertint en una de les escapades més demanades durant l’any, si exceptuem els períodes de vacances. En coincidir dos festius (la Puríssima i la Constitució), alguns anys s’allarga gairebé una setmana, la qual cosa ofereix moltes possibilitats a l’hora de seleccionar una destinació.

Entre els molts viatges del Pont de la Puríssima hem preparat una selecció de les opcions que ens semblen més interessants, per si et serveixen d’ajuda a l’hora d’haver de decidir:

Viatges del Pont de la Puríssima

1_ Mercats de Nadal

Mercadillos de Navidad de Flandes

La temporada dels mercats de Nadal comença a primers de desembre. Per aquest motiu el Pont de la Puríssima és un excel·lent moment per apropar-se a algun dels que s’organitzen per Europa, conèixer ciutats com Munic, Salzburg, Brussel·les o Viena decorades amb els ornaments nadalencs, i comprar en les seves parades alguns dels productes que ofereixen al visitant . Al nostre blog teniu molta informació sobre els mercats d’Advent de les principals ciutats europees.

2_ Lapònia

auroras-boreales

Aquesta regió del Nord d’Europa ofereix moltes oportunitats als amants de l’aventura, podent apropar-se a alguns dels paratges naturals més impressionants del continent d’una forma diferent: excursions en trineu de gossos, o motos de neu. També és possible pescar en el gel o gaudir dels avantatges de la sauna finlandesa. A més, durant els dies del pont de desembre hi ha moltes possibilitats de poder veure aurores boreals, un dels fenòmens més extraordinaris de la natura.

El viatge a Lapònia, a més, ofereix gran quantitat d’opcions per a fer-ho amb nens, convertint-se en una destinació perfecta per a una escapada en família: el poble del Pare Noel amb tots els seus ajudants, excursions dissenyades a la mida dels més petits o aventures per fer tots junts.

3_ Les Illes Canàries

Un paradís molt proper al que podem anar de viatge al Pont de Desembre és l’arxipèlag de les Canàries. Per la seva situació ofereix un clima càlid durant gairebé tot l’any, de manera que és una excel·lent alternativa al fred hivernal d’aquesta època de l’any.

Les Illes Canàries són un ecosistema molt variat, en el qual cadascuna de les illes té una personalitat pròpia que la diferència de les altres: Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canària o Santa Cruz de Tenerife són autèntiques joies amb una àmplia oferta turística. Però també hi ha alguns racons desconeguts com són l’illa de la Gomera, Ferro o La Palma, les quals ofereixen l’oportunitat d’apropar-se a una naturalesa quasi verge, amb una biodiversitat excepcional, aïllats de les grans aglomeracions.

Algunes d’aquestes illes han merescut formar part del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, com és el cas de la Gomera o Tenerife, o bé el de Reserva de la Biosfera, com El Hierro, La Palma o alguns espais de Tenerife i Gran Canària.

4_ Kenya

Viaje de luna de miel a Kenya

Kenya ofereix alguns dels millors safaris d’Àfrica, permetent al visitant viure l’esperit dels grans aventurers. Les seves reserves es troben entre les millors del món. En elles es duen a terme importants treballs de conservació que estan donant els seus fruits. Per tot això és una excel·lent opció per contemplar de prop els grans felins, o els ramats de zebres, búfals o hipopòtams.

5_ Nova York

nueva-york

La ciutat de Nova York és sens dubte un de les destinacions preferides per fer una escapada pel Pont de la Puríssima ja que és un lloc perfecte per a viatjar en grup i conèixer la Gran Poma. Sis o set dies són suficients per poder conèixer a fons Nova York i visitar Times Square, laCatedral de St. Patrick, el Rockefeller Center i pujar al Top of the Rock, el barri de Harlem i assistir a una misa Gospel, Wall Street o la plaça commemorativa de l’11-S al World Trade Center. Així com també novetats com pujar a la Torre One o veure la nova construcció construcció de Calatrava , l’estació de tren  el World Trade Center’s Oculus. I en aquestes dates Nova York també ofereix molt més ja que és són les setmanes de compres “Shooping weeks” i del pre-nadal , de manera que la ciutat està ja decorada i ambientada per les festes nadalenques, destacant el famós arbre de Nadal del Rockefeller centre i la seva pista de gel.

6_ Mercat Medieval de Vic

Escena mercat medieval de Vic

I per acabar un clàssic del panorama turístic català del Pont de la Puríssima: el Mercat Medieval de Vic, el qual va començar la seva marxa l’any 2009. Una excel·lent ocasió per apropar-te a la capital d’Osona i recórrer els seus carrers ambientats en els segles de l’Edat Mitjana . Productes artesans, representacions teatrals, lluites entre cavallers amb armadures… tot això i molt més en una comarca amb un excel·lent patrimoni històric i amb una de les millors gastronomies del país.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

2 Responses

  1. Maria Dolors ha dit:

    Voldria em passessiu informació per fer un viatge a Brusel-les del 4 de desembre al 8 de desembre d’aquest any. Per a 2 i per 4 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *