Viatge a Nova York al desembre

Quan un es planteja realitzar un viatge a Nova York al desembre ha de saber que als atractius que ofereix aquesta ciutat durant tot l’any se sumaran alguns exclusius d’aquestes dates. Durant el Pont de Desembre la Gran Poma ja s’ha engalanat amb els ornaments que l’acompanyaran fins a la finalització de les festes nadalenques. Ja us hem parlat de com és el Nadal a Nova York

Llegir Nadal a Nova York

Tenim previst un viatge en grup a Nova York durant el Pont de Desembre, en el qual es podrà gaudir ja de moltes de les atraccions que s’esmentaven en aquell article, com l’espectacular arbre de Nadal del Rockefeller Center, patinar sobre gel allà mateix, a Central Park o a Bryant Park. Però hi ha més opcions per poder treure el màxim de profit dels sis dies que dura el viatge a la Gran Poma de desembre.

Què fer en un viatge a Nova York al desembre

A l’article sobre el Nadal us parlàvem de totes les possibilitats que ofereix aquesta ciutat durant els dies propers al Nadal: des de passar al cap d’any a Times Square, fins als diferents arbres de Nadal que competeixen per atreure les mirades dels visitants. Per això no tornaré sobre ells. En canvi us proposo altres activitats diferents com a complement d’aquelles:

1_ Visitar la nova Estació de Calatrava

Estación de Calatrava en Nueva York

 

L’edifici és un monument a la vida. Un símbol a la fe en el futur d’aquesta ciutat, dedicat als seus ciutadans i per extensió al món

Aquesta impressionant obra arquitectònica s’està convertint en un dels reclams més importants per als que visiten Manhattan. Amb forma de colom gegant, ha dotat al centre financer d’una estació amb capacitat per a 200.000 viatgers diaris. En paraules del mateix Calatrava: “L’edifici és un monument a la vida. Un símbol a la fe en el futur d’aquesta ciutat, dedicat als seus ciutadans i per extensió al món”. Com totes les obres d’aquest genial arquitecte, la seva inauguració va barrejar la polèmica amb l’admiració. Una cita ineludible.

2_ Pujar al nou observatori del World Trade Center

Edificat sobre els terrenys que van quedar després de l’atemptat de l’11-S, en ser necessari enderrocar edificis dels voltant que van quedar afectats, l’One World Observatory és el mirador més alt de la ciutat, la qual cosa fa d’ell un lloc perfecte per contemplar Nova York des de les altures. Està situat entre les plantes 100 i 102 de l’One World Trade Center. En el següent vídeo podràs sentir-te com si estiguessis allà:


3_ Anar de compres per Nova York

L’habitual quan un visita la Gran Poma és preguntar quins són els millors llocs on comprar a Nova York, ja que poden trobar gran varietat d’articles a uns preus realment interessants. Si el viatge coincideix, a més, amb les dates prèvies al Nadal, l’oportunitat d’adquirir productes allà es converteix en una excel·lent ocasió per anar solucionant alguns dels regals de Reis. Les opcions són molt variades:

– 5a Avinguda

De compras por la 5º Avenida

El lloc per excel·lència per comprar a les botigues de les millors marques del món: Cartier, Dolce Gavanna … qualsevol marca que es preuada ha d’estar a la 5a Avinguda. Especialment entre els carrers 39 i 60, el tram en el qual es concentren les més luxoses.

– Chinatown

Chinatown en diciembre

El barri que recull les millors opcions per comprar barat. Les seves botigues estan molt centrades en souvenirs per a turistes i en imitacions de primeres marques, sobretot en l’artèria principal: Canal Street. Convé no acceptar el primer preu que us ofereixin; el regateig és habitual.

– Outlets prop de Nova York

Es poden contractar excursions a alguns dels centres especialitzats en aquest tipus de comerç. Solen tenir preus interessants. Si hagués de recomanar-ne un seria Woodbury Common Premium

– Electrònica

Aquest tipus de productes són els que resulten més interessants per la diferència de preu amb els d’aquí. Un dels millors llocs per aquest tipus d’articles, pel preu i per la varietat que ofereix, és BH Photovideo, al 420 de la 9a Avinguda.

4_ Veure la posta de sol al Pont de Brooklyn

El puente de Brooklyn en la puesta de sol

Per acabar us suggereixo que dediqueu una estona a fotografiar la ciutat des del Pont de Brooklyn, intentant enganxar les hores del capvespre. Tant Nova York com el mateix pont ofereixen un colorit a aquestes hores (sempre que les condicions climatològiques ho permetin, és clar)

Tot i que aquesta ciutat mereix ser visitada en qualsevol època de l’any, si teniu l’oportunitat de fer el viatge a Nova York al desembre podreu gaudir d’una manera que no us deixarà indiferents.

©️ Copyright fotos Flickr

Snipe106

Ansomarry

Alef Castellanos

Phvolmer

Thomas Hawk

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *