Activitats VIC XOU 2015

Vic Xou_faceAD
El Vic Xou comença a arrelar-se com una esdeveniment lúdic, comercial i entretingut.

Va començar el seu camí l’any 2014. El seu objectiu és dinamitzar el comerç de la nostra ciutat, amb un format nou, fresc i entretingut. Tot un repte en aquests temps que corren.

L’any passat va demostrar que la ciutat de Vic està oberta a noves propostes sempre que siguin originals, diferents i dinàmiques. Vic Xou va aconseguir connectar amb el públic, aconseguint una resposta molt encoratjadora.

Aquest 2015 els comerciants del centre històric tornem a la càrrega, amb més propostes i més activitats. Una de les més cridaneres serà quan inflem el nostre globus a la Plaça Major, a això de les 20’00h (sempre que el temps ens ho permeti). Podràs veure des de dalt com és aquesta ciutat, una experiència que no està a l’abast de tots, de forma totalment gratuïta.

A l’arxiu adjunt pots consultar la programació amb totes les activitats que formen part del Vic Xou 2015. Fer-te una foto amb la Minie, la flamant núvia de Mickey Mouse o amb Gerònim Stilton; un munt d’activitats musicals, des DJ fins havaneres, passant per música caribenya, exhibicions de rock and roll i classes de ball; demostracions de body painting, o tallers de maquillatge infantil …

T’esperem!

Interior tríptic Vic Xou

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *