Les caixes regal: hi ha una per a tu

El Nadal és un moment excel·lent per oferir una caixa de regal per viatjar, per a una escapada o per gaudir d’alguna de les experiències que aquest tipus de productes ofereixen. En un post anterior us vam fer una proposta que va tenir una excel·lent acollida.

Idees per regalar un viatge segons el tipus de persona

En ell classificàvem les idees per regalar un viatge en funció del tipus de persona. Seguint en aquella línia, us portem les propostes que creiem que millor poden encaixar amb cada tipus de persona

1_ Avantatges de les Caixes Regal

Entre les nombroses avantatges que ofereixen jo en destacaria dues:

– La principal avantatge és que tot i que estarem fent un regal específic , donem l’oportunitat a que la persona obsequiada pugui escollir dintre d’un àmpli programa d’activitats o hotels . En definitiva triar la seva experiencia entre moltes que inclou la caixa-regal.

– La data de caducitat d’aquest tipus de productes és molt àmplia, podent ampliar-se en la majoria dels casos. Això permet que el regal fet al desembre es pugui gaudir durant tot l’any. Consulteu, però, la caducitat del cofre que hagueu triat.

– D’altra banda aquests cofres de regal es poden canviar, assegurant-te que qui el rep sempre trobarà una alternativa que encaixi amb els seus gustos.

Pots reservar ara la teva Caixa Regal

Reservar ara la meva Caixa Regal

2_ Caixes regal viatge per a dos

Dakota Box Nit romàntica amb sopar

99,90 €

Et permet escollir entre gran quantitat de llocs en els quals passar una vetllada inoblidable, pensats per a dues persones.

caja_noche_romantica_con_cena_1

Dakota Box Plaers per a dos

59,90 €

Recull 2120 experiències pensades per a dues persones, a més de 560 estades, 620 possibles tractaments i 300 restaurants.

placeres para dos

Dakota Box Somnis i emocions per a dos

– 49,90 €

L’oferta d’activitats inclou hotels, tractaments de bellesa, aventures i restaurants. Una opció excel lent a un preu molt raonable.

sueños y emociones

3_ Cofre regal per a famílies

Dakota Box Escapada en família

99,90 €

Us dóna la possibilitat de gaudir d’una nit en un habitació triple o quàdruple, per a 2, 3 o 4 persones. Inclou l’esmorzar.

escapada en familia

4_ Regals per als avis

Si vols agrair als avis que cada tarda recullin els nens del cole, o si tan sols et ve de gust tenir un detall perquè gaudeixin amb tranquil·litat, jo et proposaria un d’aquests:

Dakota Box Benestar exclusiu

59,9 €

Aquest paquet per a una sola persona permet accedir a més de mil establiments de teràpies i massatges.

bienestar exclusivo

Dakota Box Spa i Relax per a 2

39,9 €

Aquesta caixa és ideal per fer un regal a dues persones, ja que es pot accedir a 143 spa, incloent gairebé 400 tractaments.

Box Spa y Relax para 2

5_ Sorprèn al teu amic invisible

Els pressupostos que manegen els amics invisibles no solen ser molt alts. Segur que t’has trobat alguna vegada amb que el regal que et fan és poc útil o no encaixa amb els teus gustos. Puc assegurar-te que un d’aquests cofres farà que encertis, sigui qui sigui el teu amic invisible, per un preu més que raonable

Fent País Verd

39,90 €

Aquesta Caixa regal recull infinitat de possibilitats, totes elles per ser gaudides a Catalunya.

Fent pais verd

Dakota Box Felicitats

24,90 €

Pel preu que té ofereix una gran varietat d’opcions. Perquè us feu una idea agrupa 2480 experiències diferents, (per a 1 o 2 persones) 1240 tractaments, 770 aventures i 470 degustacions o tasts.

felicidades

Dakota Box Spa Benestar

24,90 €

Una excel·lent opció a un preu molt raonable. Inclou 170 spa per a una sola persona.

caja_escapada_spa_bienestar_1

Dakota Box Dia d’Aventura per a dos

24,90 €

Aquí pots organitzar diferents combinacions, ja que té 240 activitats per a dues persones, o bé 430 per dur-les a terme un adult amb un nen.

Día de Aventura

6_ Què regalar a un aventurer

El motiu pel qual les caixes regal van tenir tant èxit quan van sortir resideix, entre altres coses, per la seva oferta d’experiències extremes i diferents. Per això tens molt on triar si has de regalar a una persona amant d’aquest tipus d’emocions:

Dakota Box Aventura i emoció

39,90 €

Aquesta opció permet gaudir de 780 activitats. Estan dividides depenent si són per a una persona (455 d’elles) o per a dues (amb un total de 325)

Aventura y emoción

Dakota Box Motor i vol extrem

89,90 €

Aquest és sens dubte un dels productes més demanats de totes els cofres de regal. Amb ell podràs conduir  cotxes esportius i recórrer alguns circuits del Mundial de Fórmula 1 o de Moto GP. L’oferta inclou activitats tant per a una persona com per a dues.

Motor y vuelo extremo

Dakota Box Màxima adrenalina

169,90 €

Aquest vindria a ser el «top» de les experiències d’aventures. Engloba tot tipus d’activitats, incloent la possibilitat de saltar amb paracaigudes. Hi ha ni més ni menys que 930 possibilitats.

Máxima adrenalina

7_ Caixes regal per a un gourmet

Enobox Les enoteques del Déu Bacus

59,90 €

A més de poder visitar algun dels cellers, situats per tot Espanya, rebràs un lot de la seva selecció premium amb vins.

Las enotecas del Dios Baco

Dakota Box Restaurants Gourmet

59,90 €

Ofereixen una selecció de 300 restaurants amb els quals poder gaudir d’un excel·lent sopar per a dues persones. Tant aquesta com les dues següents tenen la garantia que ofereix el segell de MASTERCHEF.

Restaurantes Gourmet

Dakota Box Degustacions i cates

24,90 €

Una excel·lent opció a un preu molt ajustat. Reuneix 80 experiències per a una persona, i 390 per a dues

Degustaciones y catas

8_ Per a un amant de la música

Sens dubte la millor opció per a un aficionat a la música dins de les caixes regal és la que proposa Dakota Box

Dakota Box Òpera Liceu

99,90 €

Una gran selecció d’opcions amb què poder assistir al Gran Teatre del Liceu. Vàlid  des de dues persones fins a grups de sis.

Ópera Liceu

9_ Per a un sibarita

Dakota Box té una col·lecció amb una presentació molt acurada anomenada «Les Mil i una estrelles». Permet triar entre hotels de 4 o 5 estrelles, hotels boutique, amb estades que van des dels dos als tres dies. També inclouen hotels amb sopar, spa, i fins i tot hotels per anar en família.

Dakota Box Mil i una estrelles amb encant

99,90 €

Permet accedir a 560 experiències des de 2 a 4 persones.

caja_mil_y_una_estrellas_con_encanto_1

Dakota Box Mil i una estrelles màgiques

149,90 €

Reuneix una oferta de 580 experiències pensades per a dues persones.

caja_mil_y_una_estrellas_magicas_1

Dakota Box Mil i una estrelles de somni

199,90 €

L’oferta és de 530 experiències.

Mil y una estrellas de ensueño

 

Tots aquests preus poden estar subjectes a canvis. Ja veieu que hi ha una gran varietat, així que per asegurar-vos que feu la millor elecció us recomanem, com sempre, que us deixeu assessorar per un agent de viatges especialitzat.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *