Visita virtual al “Allure of the seas” , el vaixell més gran del món

  • Spa del Allure of the seas con unas vistas magníficas

Naturalment, per conèixer i gaudir del ALLURE OF THE SEAS, el vaixell més gran del món, no hi ha res com fer-hi aquest estiu un creuer d’una setmana sortint des de Barcelona. Però entretant, fins que no arribi aquest moment, us proposem una altra manera d’experimentar la sensació de passejar per aquesta joia dels mars, fent-hi una visita virtual en format 3D.

Aquests dies, fins el dissabte 27 de juny, teniu la oportunitat de gaudir d’aquesta experiència gràcies a les ulleres virtuals que la cia. Royal Caribbean ha instal·lat a la seu central de Viatges Alemany, a la oficina situada a la Plaça Major de Vic. Després de l’èxit que va tenir durant la celebració del SALÓ DEL VIATGE I EL CREUERS, el passat mes de maig, ara tenim una segona oportunitat.

Gràcies a la nova tecnologia OCCULUS RIFT podreu passejar per les diferents àrees temàtiques del vaixell, veure la seva famosa Promenade, l’innovador “Acqua Theater” un teatre a l’aire lliure, i conèixer els seus còmodes camarots i les seves àmplies sales i restaurants, com si us trobéssiu dins del vaixell. .

CARACTERÍSTIQUES DEL ALLURE OF THE SEAS

  • La cabina de mando del Allure of the Seas

En l’Allure of the Seas tot és impressionant, el vaixell medeix 362 metres d’eslora (llargada) i 65 metres de mànega (amplada). En l’Allure tot és gran i majestuós. Però a l’hora també còmode i pràctic, tot està pensat per a la comoditat dels seus passatgers. La proporció entre tones del vaixell (225.000 Tn.) i capacitat de passatgers és de 42 a 1, qualificada com a “excel·lent” i una de les millors entre els seus competidors.

L’ALLURE OF THE SEAS pertany a una nova generació de vaixells de creuer, pensats per que a bord es pugui gaudir del major nombre d’experiències i activitats, des d’una espectacular tirolina de 25 metres que es troba a 9 cobertes d’alçada, dos simuladors de surf, dues parets d’escalada, una pista de patinatge sobre gel, una pista de bàsquet, i fins a un camp de mini-golf.

En un vaixell així tothom hi troba el seu espai i la satisfacció de les seves il·lusions, també els més petits i els seus pares, amb el cinema en 3D, les sales de jocs infantils, el parc aquàtic infantil i una discoteca juvenil. I després de sopar cada nit és festa, amb actuacions de Broadway, espectacles de patinatge sobre gel, festa dels anys 20 al Jazz Club, i moltes mes sorpreses.

Durant l’estiu 2015 l’Allure surt cada setmana de Barcelona, els diumenges, i fa una de les rutes més interessants en el Mediterrani, visitant els ports de Palma de Mallorca, Marsella, La Spezia (Florència i Pisa), Civitavecchia (Roma) i Nàpols (Pompeia i Capri).

Si us heu animat a conèixer aquest fantàstic vaixell passeu per Viatges Alemany i feu-hi una primera visita , de moment virtual, i despres tant de bó en vingui una de real. Podeu consultar les nostres propostes de creuers i veure la que més us interessa. L’activitat és lliure i està oberta a tothom, no cal demanar hora.

Joan Torres

Viatger, blocaire i optimista empedreït. Lector d'amagat i pare a jornada completa. Viajero, blogero y optimista empedernido. Lector a hurtadillas y padre a jornada completa.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *